Bu bölüm, üniversite mezunları ile iletişim kurmak, deneyimlerini dinlemek ve iş hayatı ya da yüksek lisans süreçleri hakkında bilgi almak isteyen öğrenciler için hazırlandı.
Bu bölüm, diğer kategorilere uymayan ama öğrencilerin merak ettiği her türlü soru için serbest bir alandır. Cevap aradığın konuyu burada paylaşabilir, diğer üyelerden yardım alabilir veya fikir alışverişinde bulunabilirsin.
Bu bölümde hangi bölümü seçeceğin konusunda fikir alışverişinde bulunabilir, deneyimlerini paylaşabilir ve kariyer hedeflerine uygun tavsiyeler alabilirsin. Doğru bölümü seçmek isteyen herkes için destekleyici ve yol gösterici bir ortam seni bekliyor!
Bu bölümde üniversiteler hakkında görüşlerini paylaşabilir, kampüs yaşamı, eğitim kalitesi ve genel deneyimlerin hakkında yorum yapabilir, diğer öğrencilerin fikirlerini öğrenebilirsin. Üniversiteler hakkında objektif ve samimi paylaşımların olduğu bir ortam seni bekliyor!
Bu bölüm, üniversiteye yeni başlayan öğrenciler için tanışma, soru sorma ve deneyim paylaşma alanıdır. Kayıt süreci, yurt hayatı, kampüs hakkında merak ettiklerini sorabilir ve diğer yeni öğrencilerle iletişim kurabilirsin.
Bu bölümde almak istediğin veya almakta olduğun ders hakkında diğer öğrencilerle iletişime geçebilir, dersin içeriği, zorluk seviyesi, öğretim görevlisi ve materyaller hakkında bilgi alabilir ya da deneyimlerini paylaşabilirsin.
Bu bölümde kalacak yer arayan öğrenciler için yurtlar, apartlar ve kiralık evlerle ilgili tavsiyelerde bulunabilir, deneyimlerini paylaşabilir ve en uygun konaklama seçeneklerini konuşabilirsin. Hem yeni gelenler hem de ev değiştirmek isteyenler için rehber niteliğinde bir alan seni bekliyor!
Bu bölümde kampüste gerçekleşen etkinlikler, haberler, duyurular ve güncel gelişmeler hakkında bilgi paylaşabilir, fikir alışverişinde bulunabilir ve üniversite hayatını daha yakından takip edebilirsin.
Bu bölümde vize, final, bütünleme ve diğer sınavların tarihleri hakkında bilgi paylaşabilir, güncellemeleri takip edebilir ve sınav takvimiyle ilgili sorular sorabilirsin.